Πρωινό με banana split;
Ω, ναι

 

Ένα πολύ εύκολο, γρήγορο και υγιεινό πρωινό, για όλους με αγαπημένες γεύσεις μετατρέποντας το γνωστό παγωτό σε χορταστικό, πλούσιο και γευστικότατο πρωινό.

Η μπανάνα με το γιαούρτι, τη γκρανόλα, το αγνό μέλι και τους σπόρους ροδιού, ικανοποιούν τόσο το μάτι όσο και την όρεξη.

Ας ξεκινήσουμε την μέρα μας με ένα πρωινό που παρέχει στον οργανισμό μας ενέργεια και πολλά θρεπτικά συστατικά. Γεμάτο φυτικές ίνες, βιταμίνες Α Β C E και ιχνοστοιχεία.

 


 

ΜΕΡΙΔΕΣ:
1 ΑΤΟΜΟ

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:
5  ΛΕΠΤΑ

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:
5 ΛΕΠΤΑ

 

ΥΛΙΚΑ

  • 1 μπανάνα
  • 2 - 4 ΚΣ γιαούρτι
  • 2 ΚΣ γκρανόλα (δες εδώ πως μπορείς να τη φτιάξεις)
  • 1 κγ φιλέ αμυγδάλου
  • 1 - 2 κγ μέλι
  • λίγους σπόρους ροδιού, για γαρνίρισμα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα πιάτο βάζω την μπανάνα, καθαρισμένη και κομμένη κατά μήκος.
  2. Σε κάθε κομμάτι απλώνω από 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι της προτίμησης μου.
  3. Πάνω στο γιαούρτι ρίχνω από μια κουταλιά της σούπας σε κάθε ένα γκρανόλα.
  4. Ραντίζω με όσο μέλι θέλω ανάλογα το πόσο γλυκό θέλω να είναι.
  5. Γαρνίρω με σπόρους ροδιού.
  6. Σερβίρω αμέσως.

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ!