Πως φτιάχνω φραπουτσίνο καραμέλα

 

Επειδή κάποιες στιγμές θέλω την απόλαυση σπίτι!

 


 

 

ΜΕΡΙΔΕΣ:
2    

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:
10  ΛΕΠΤΑ

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:
10  ΛΕΠΤΑ

 

 

ΥΛΙΚΑ

  • 2 εσπρέσο
  • 120ml γάλα εβαπορέ
  • 3 κ. σ. ζαχαρούχο γάλα
  • 15 - 20 παγάκια
  • 3 κ. γ. σάλτσα καραμέλας (η συνταγή εδώ κάνε την χωρίς το αλάτι)
  • σαντιγί, για γαρνίρισμα (προαιρετικό)
  • 1 κ. γ. σάλτσα καραμέλας, για γαρνίρισμα (προαιρετικό)

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χτυπάω στο μπλέντερ τον καφέ, το εβαπορέ, το ζαχαρούχο γάλα και τα παγάκια.
  2. Προσθέτω την σάλτσα καραμέλας και ανακατεύω πάλι.
  3. Σερβίρω σε μεγάλο ποτήρι και γαρνίρω με σαντιγί και σάλτσα καραμέλας.

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ!