Ψητά ροδάκινα

 

Γλυκά ψημένα ροδάκινα με βελούδινο γιαούρτι, τραγανή γκρανόλα και από πάνω ραντισμένο μέλι. 

Ένα γλύκισμα με λίγες θερμίδες και όλη τη νοστιμιά των φρούτων σε ένα δροσερό συνδυασμό για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες.

Η περίοδος αυτή μας προσφέρει πολλά φρούτα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε γλυκούς συνδυασμούς για να φτιάξουμε πιο ελαφριά επιδόρπια.
 


 

ΜΕΡΙΔΕΣ:
6 ΑΤΟΜA

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:
5 ΛΕΠΤΑ

ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ:
30 ΛΕΠΤΑ

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:
35 ΛΕΠΤΑ
 

ΥΛΙΚΑ

  • 3 ροδάκινα
  • λίγη καστανή ζάχαρη
  • στραγγιστό γιαούρτι
  • γκρανόλα
  • μέλι

 


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κόβω τα ροδάκινα στη μέση και αφαιρώ το κουκούτσι.
  2. Τα βάζω στο ταψί, με την κομμένη πλευρά προς τα πάνω και πασπαλίζω στο κάθε ένα με μια πρέζα καστανή ζάχαρη.
  3. Τα ψήνω στο φούρνο στους 180*C στις αντιστάσεις, για 30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
  4. Τα βγάζω, αφήνω 5 λεπτά να κρυώσουν, γεμίζω με 1 ΚΣ γιαούρτι το κάθε ένα, 1 κγ γκρανόλα και τέλος ραντίζω με μέλι.
  5. Έτοιμα για σερβίρισμα. 
     

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΑ!