ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1.    Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό πρέπει να κάνεις εγγραφή στο κανάλι του Paxxi στο YouTube και like και share (δημόσια κοινοποίηση)της δημοσίευσης του διαγωνισμού.

2.    Κάθε άτομο μπορεί να λάβει μέρος στο διαγωνισμό μόνο μια φορά.

3.    Ο διαγωνισμός ξεκινάει με τη δημοσίευση του βίντεο στις 28/12/2016 και λήγει στις 31/12/2016 στις 13:00.

4.    Από το διαγωνισμό θα αναδειχθεί ένας (1) νικητής, ο οποίος θα παραλάβει μια χύτρα 24 εκ. και μια γάστρα από τη σειρά Dr.Green της Risoli από το πλησιέστερο κατάστημα της περιοχής του έπειτα από υπόδειξη της εταιρίας αποκλειστικής αντιπροσώπευσης του στην Ελλάδα mankohome.gr.

5.    Το δώρο της κλήρωσης δεν ανταλλάσσεται με χρήματα, δεν μπορεί να αντικατασταθεί με άλλο, ούτε αποστέλλεται ταχυδρομικώς.

6.    Η κλήρωση θα γίνει online μέσω προγράμματος τυχαίας επιλογής. 

7.    Ο νικητής θα ανακοινωθεί αναλυτικά σε 1 – 5 εργάσιμες μέρες μετά τη λήξη του διαγωνισμού, μέσω της σελίδας του Paxxi στο Facebook.

8.    Ο νικητής θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του στο Facebook και οφείλει να απαντήσει εντός επτά (7) ημερών διαφορετικά θα ανακοινωθεί ο δεύτερος επιλαχών αντικαταστάτης.

9.    Το Paxxi.gr διατηρεί το δικαίωμα κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού να 1) Τροποποιήσει το προϊόν (δώρο) του διαγωνισμού και 2) Τροποποιήσει τους όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό, όπως και την ημερομηνία αυτού, αρκεί η όποια αλλαγή να προστεθεί στους όρους σε αυτή τη σελίδα.

10.   Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι έγκυρη αν και μόνο αν το Facebook προφίλ που λαμβάνει μέρος είναι πραγματικό. Σε κάθε άλλη περίπτωση ακυρώνεται από το διαγωνισμό.

11.   Η συμμετοχή στο διαγωνισμό σημαίνει και την αυτόματη αποδοχή των παραπάνω  όρων.