ΜΠΟΛ ΑΝΑΜΕΙΞΗΣ

 
 

Κάθε κουζίνα που σέβεται τον εαυτό της διαθέτει αρκετά μπολ ανάμειξης.

Δεν πρέπει να είμαστε τσιγκούνηδες στην διάσταση που θα διαλέξουμε να χρησιμοποιήσουμε κάθε φορά γιατί μόνο προβλήματα μπορεί να μας δημιουργήσει ένα μικρότερο μπολ από αυτό που χρειάζεται. Αν υπολογίσουμε ότι για να ανακατέψουμε ισχυρά χρειάζεται να γύρουμε στο πλάι το μπολ μας.

Το μέγεθος του μπολ μας πρέπει να είναι 3 φορές μεγαλύτερο από τον όγκο των υλικών που υπολογίζουμε ότι θα βάλουμε μέσα σ’ αυτό. Μόνο έτσι θα μπορούμε μετά να ανακατέψουμε χωρίς να μας φύγει το μίγμα μέσα από αυτό.

Γι’ αυτό την επόμενη φορά καλύτερα να χρησιμοποιήσουμε ένα μεγαλύτερο μπολ από αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε παρά ένα μικρότερο!