Υγιεινά σοκολατένια μπισκότα τζίντζερ και κανέλα

 

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα για μικρούς και μεγάλους με κανέλα, τζίντζερ και σοκολάτα σε διάφορα σχεδία αλλά και με λίγη ζάχαρη για να μπορούμε να απολαύσουμε λίγα παραπάνω.

Με αλεύρι ολικής άλεσης, μέλι και ελαιόλαδο αποτελούν μια υγιεινή εναλλακτική για τις γιορτινές μέρες και μια όμορφη ενασχόληση η παρασκευή τους για τα παιδιά.
 


 

ΑΤΟΜΑ:
35 ΤΕΜΑΧΙΑ

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:
20 ΛΕΠΤΑ

ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ:
10 - 12 ΛΕΠΤΑ

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:
40 ΛΕΠΤΑ
 

ΥΛΙΚΑ

  • 150 γρ αλεύρι ολικής άλεσης
  • 150 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 10 γρ κακάο σκόνη
  • ½ κγ κανέλα σκόνη
  • 1 κγ τζίντζερ σκόνη
  • 4 γρ μπέικιν πάουντερ
  • 100 γρ καστανή ζάχαρη
  • 75 ml ελαιόλαδο
  • 75 ml μέλι
  • 1 αυγό, σε θερμοκρασία δωματίου
  • ξύσμα 1 πορτοκαλιού

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύω το αλεύρι ολικής άλεσης, το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, το κακάο, την κανέλα, το τζίντζερ, το μπέικιν πάουντερ και την καστανή ζάχαρη.
  2. Προσθέτω τα υγρά υλικά το ελαιόλαδο, το μέλι, το αυγό και το ξύσμα του πορτοκαλιού.
  3. Ζυμώνω μια σφιχτή ζύμη.
  4. Την απλώνω πάνω σε λαδόκολλα, ραντίζω με αλεύρι την επιφάνεια της και με τον πλάστη την ανοίγω σε πάχος 3 – 4 μμ.
  5. Με κουπ-πατ κόβω σε χριστουγεννιάτικα σχέδια. Όση ζύμη περισσέψει την ξανανοίγω και κόβω μπισκότα.
  6. Τα βάζω σε λαδόκολλα στο ταψί και ψήνω στο φούρνο, στις αντιστάσεις, στους 180*C για 10 – 12 λεπτά (ανάλογα το μέγεθος τους).
  7. Τα βγάζω τα αφήνω να κρυώσουν τελείως και τα αποθηκεύω σε κλειστό δοχείο.
     

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΑ!


Μελομακάρονα με μέλι και καρύδια

 

Σπίτι χωρίς μελομακάρονα, να μυρίσει κανέλα και γαρύφαλλο, δεν υπάρχει τις γιορτές.

Από τα νηστίσιμα γλυκά, μελωμένα και γεμιστά με τραγανά καρύδια που από πάνω φρεσκομυρίζουν τα πικάντικα αρώματα των Χριστουγέννων.
 


 

ΑΤΟΜΑ:
25 - 30 ΤΕΜΑΧΙΑ

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:
35 ΛΕΠΤΑ

ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ:
25 ΛΕΠΤΑ

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:
1 ΩΡΑ
 

ΥΛΙΚΑ

  • 250 ml ελαιόλαδο
  • 125 ml σπορέλαιο
  • 125 ml χυμό πορτοκαλιού
  • 65 γρ ζάχαρη
  • 1 κγ μαγειρική σόδα
  • ξύσμα 1 πορτοκαλιού
  • ½ κγ κανέλα, προαιρετικά
  • ¼ κγ γαρύφαλλο σκόνη, προαιρετικά
  • 750 – 800 γρ αλεύρι μαλακό
  • 40 γρ καρύδια

Για το σιρόπι:

  • 230 γρ ζάχαρη
  • 250 ml νερό
  • 125 ml μέλι
  • 1 ξυλάκι κανέλα
  • λίγη φλούδα πορτοκαλιού

Για το γαρνίρισμα:

  • 200 γρ χοντροκομμένα καρύδια
  • ½ κγ κανέλα
  • ¼ κγ γαρύφαλλο σκόνη


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μπολ ρίχνω το ελαιόλαδο και το σπορέλαιο.
  2. Στο ποτήρι με το χυμό πορτοκαλιού, διαλύω τη σόδα, ανακατεύω να αφρίσει πάνω από το μπολ και το προσθέτω στο μείγμα μαζί με τη ζάχαρη, το ξύσμα πορτοκαλιού και τα αρωματικά (κανέλα, γαρύφαλλο) αν τα επιθυμώ.
  3. Σταδιακά ρίχνω το αλεύρι μέχρι η ζύμη να μπορεί να πλάθεται.
  4. Δημιουργώ μπάλες που στη συνέχεια πλάθω σε οβάλ σχήμα.
  5. Κάθε ένα το βάζω πάνω στη ξύστρα, στη μέση τοποθετώ από ¼ του καρυδιού και το γυρίζω κλείνοντας μέσα του τον ξηρό καρπό.
  6. Συνεχίζω όμοια με όλη τη ζύμη και τα τοποθετώ σε λαδόκολλα στο ταψί.
  7. Ψήνω στους 180*C στις αντιστάσεις, στο φούρνο  για 25 περίπου λεπτά.
  8. Τα βγάζω από το φούρνο και τα αφήνω να κρυώσουν τελείως.
  9. Ετοιμάζω το σιρόπι βάζοντας σε ένα κατσαρολάκι τη ζάχαρη, το νερό, την κανέλα και τη φλούδα πορτοκαλιού να βράσουν για 2 λεπτά. Βγάζω από τη φωτιά και προσθέτω το μέλι ανακατεύοντας για να λιώσει και να ενσωματωθεί.
  10. Με μια τρυπητή κουτάλα βυθίζω τα μελομακάρονα στο ζεστό σιρόπι για μισό λεπτό, τα βγάζω, στραγγίζω και τα αφήνω στη λαδόκολλα. Αν το σιρόπι αρχίζει να κρυώσει το ζεσταίνω στην πιο χαμηλή φωτιά (1).
  11. Αφού σιροπιάσω όλα τα μελομακάρονα τα πασπαλίζω με κανελογαρύφαλλο που έχω αναμείξει και χοντροκομμένα καρύδια.
  12. Αν δεν καταναλωθούν άμεσα, τα αποθηκεύω σε κλειστό δοχείο.
     

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΑ!


Φλωρεντίνες με σοκολάτα

 

Φλωρεντίνες με σοκολάτα, το κλασικό γλυκό με τα καραμελωμένα αμύγδαλα και βουτηγμένες στη σοκολάτα, τώρα μπορούμε να τις φτιάξουμε στο σπίτι μας.

Κλεισμένες σε νάιλον διατηρούνται φρέσκιες για αρκετό καιρό και μπορούμε να τις προσφέρουμε τόσο εκτός όσο εκτός και σπιτιού. 
 


 

ΑΤΟΜΑ:
15 – 18 ΤΕΜΑΧΙΑ

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:
30 ΛΕΠΤΑ

ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ:
10 ΛΕΠΤΑ

ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ:
10 ΛΕΠΤΑ

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:
40 ΛΕΠΤΑ
 

ΥΛΙΚΑ

  • 40 γρ βούτυρο
  • 70 γρ ζάχαρη
  • 70 ml σιρόπι γλυκόζης
  • 120 γρ φιλέ αμυγδάλου
  • 50 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 150 γρ κουβερτούρα, προαιρετικά


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια- σιγανή φωτιά βάζω το βούτυρο, τη ζάχαρη και το σιρόπι γλυκόζης. Ανακατεύω να λιώσει το βούτυρο και η ζάχαρη, να ενωθούν και βγάζω από τη φωτιά.
  2. Σε ένα πυρίμαχο μπολ ρίχνω το φιλέ αμυγδάλου, το αλεύρι ανακατεύω και προσθέτω το σιρόπι από το κατσαρολάκι. Αναμειγνύω γρήγορα να πάει παντού και απαλά για να μην σπάσει το φιλέ αμυγδάλου.
  3. Πάνω σε σχάρα έχω απλώσει τις χάρτινες θήκες και βάζω από μια -1 ΚΣ (λιγότερο από μια κουταλιά της σούπας) από το μείγμα (μπορώ να απλώσω το μείγμα με τον ίδιο τρόπο και πάνω σε λαδόκολλα, αλλά οι θήκες βοηθούν για να βγουν όμοιο μέγεθος και στρογγυλές οι φλωρεντίνες).
  4. Αφού τις γεμίσω όλες με τη ράχη του κουταλιού πιέζω την επιφάνεια τους να γίνει επίπεδη.
  5. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στου 180*C για 8 – 12 λεπτά. Μόλις στο κάτω μέρος τους αρχίζουν να παίρνουν σκούρο χρώμα, τις βγάζω.
  6. Τις αφήνω να κρυώσουν και αφαιρώ τις χάρτινες θήκες.
  7. Τεμαχίζω την κουβερτούρα και την λιώνω είτε σε φούρνο μικροκυμάτων είτε σε μεν-μαρί (σε κατσαρολάκι με 1 εκ νερό που βράζει μέτρια, βάζω από πάνω ένα πυρίμαχο μπολ με τη σοκολάτα).
  8. Μεταφέρω την λιωμένη σοκολάτα σε σκεύος με ύψος και βουτάω τη μισή φλωρεντίνα μέσα. Τινάζω να φύγει η περίσσεια κουβερτούρας και αφήνω πάνω σε λαδόκολλα να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα (για πιο γρήγορα μπορώ να τις βάζω για 10 λεπτά στο ψυγείο).
  9. Τις αποθηκεύω σε κλειστό δοχείο ή ατομικά την κάθε μια την τυλίγω με σελοφάν.
     

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΙΣ!


Χριστουγεννιάτικες μαρέγκες

 

Μαρέγκες σε χριστουγεννιάτικα σχέδια που μπορούν να έχουν άπειρες χρήσεις, από αυτόνομα γλυκάκια και γλειφιτζούρια μέχρι διακοσμητικά για τούρτες και για το σπίτι.

Με λίγα μόλις υλικά μπορούμε να δημιουργήσουμε μαγικά αποτελέσματα και να μας μεταφέρουν στον μαγικό κόσμο των γιορτών.

Μας δίνουν ακόμα λύσεις για χριστουγεννιάτικα παζάρια και μικρές εκπλήξεις για τα παιδιά που μαγεύονται από τα σχέδια τους.
 


 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:
30 ΛΕΠΤΑ

ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ:
2 ΩΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ:
2 ΩΡΕΣ

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:
2 ΩΡΕΣ & 30 ΛΕΠΤΑ
 

ΥΛΙΚΑ

  • 150 γρ (4 μέτρια αυγά) ασπράδια αυγών, σε θερμοκρασία δωματίου
  • ¼ κγ crème of tartar – κρεμόριο ή χυμό λεμονιού
  • 300 γρ ζάχαρη
  • χρώματα ζαχαροπλαστικής σε μορφή πάστας ή τζέλ, προαιρετικά
  • ζαχαρωτά για διακόσμηση, προαιρετικά
  • κομματάκια σοκολάτας για διακόσμηση


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάζω την ζάχαρη σε λαδόκολλα στο ταψί και τη ζεσταίνω στον φούρνο στους 180*C για 6 - 7 λεπτά. Προσέχω να μην λιώσει και καραμελώσει, θέλω απλά να μαλακώσει.
  2. Εν τω μεταξύ προετοιμάζω το μπολ του μίξερ και τον αναδευτήρα καθαρίζοντας τα καλά με λίγο ξύδι ώστε να μην έχων κανένα υπόλειμμα λίπους.
  3. Χτυπάω τα ασπράδια στο μίξερ σε μέτρια ένταση μέχρι να αφρατέψουν.
  4. Ρίχνω την crème of tartar συνεχίζοντας το χτύπημα.
  5. Βγάζω από το φούρνο τη ζάχαρη και την προσθέτω σταδιακά κουταλίες - κουταλίες στη μαρέγκα δυναμώνοντας την ένταση.
  6. Συνεχίζω το χτύπημα μέχρι να πιάνω το μείγμα και να μην νιώθω τους κόκκους της ζάχαρης.
  7. Όταν έχει γίνει μια πλούσια, αφράτη, γυαλιστερή, λεία μαρέγκα είναι έτοιμη.
  8. Ανάλογα τα σχέδια που θέλω να δημιουργήσω την χρωματίζω με πάστα ζαχαροπλαστικής.
  9. Για να φτιάξω τον Άγιο Βασίλη αρχικά βάζω στο κορνέ τη λευκή μαρέγκα, κόβω την άκρη σε διάμετρο 1,5 – 2 εκ και κρατώντας κάθετα το κορνέ πάνω σε λαδόκολλα πιέζω μέχρι να γίνει η διάμετρος που θέλω κι έπειτα συνεχίζω σηκώνοντας το κορνέ. Όταν θέλω να σταματήσω, δεν πιέζω πια και σηκώνω το κορνέ. Έπειτα για τον σκούφο του χρωματίζω ροζ τη μαρέγκα σε ένα μπολ και τέλος προσθέτω λίγο χρώμα ακόμα το οποίο δεν ανακατεύω ώστε να μείνει έντονο σε κάποια σημεία. Όμοια μεταφέρω σε κορνέ με το ίδιο στόμιο και πιέζω πάνω στις λευκές μαρέγκες που έκανα πριν. Βάζω μια σταγόνα κουβερτούρας στη λευκή μαρέγκα για να δημιουργήσω τη μύτη του Αγίου.
  10. Για να φτιάξω χριστουγεννιάτικα δέντρα χρωματίζω τη μαρέγκα πράσινη και βάζω στο κορνέ μύτη χοντρή με άστρο. Ξεκινώ να κάνω κύκλο στο ταψί σηκώνοντας προς τα πάνω έπειτα το κορνέ για να φτιάξω το ύψος του δέντρου. Διακοσμώ με ζαχαρωτά.
  11. Τέλος μπορώ να δημιουργήσω χριστουγεννιάτικα δέντρα γλειφιτζούρια με μαρέγκες και να τα στολίζω κι αυτά με ζαχαρωτά.
  12. Ψήνω στο φούρνο στους 120*C στις αντιστάσεις ή στους 100*C στον αέρα για 2 ώρες και έπειτα κλείνω το φούρνο και αφήνω τις μαρέγκες να κρυώσουν μέσα στο φούρνο για άλλες 2 ώρες περίπου.
  13. Έτοιμες για να διακοσμήσω ή να τις χρησιμοποιήσω όπου επιθυμώ.
  14. Μπορώ να τις τυλίξω σε φακελάκια από ζελοφάν για να τα προσφέρω δώρο ή σε παζάρια ή να τα στολίσω στην πιατέλα.
     

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΙΣ!


Χιονισμένα ραγισμένα μπισκότα σοκολάτας

 

Χιονισμένα ραγισμένα μπισκότα σοκολάτας, τα απόλυτα σοκολατένια μπισκότα του χειμώνα, με γλυκές λευκές κορυφές που όταν τις δαγκώσεις λιώνουν απαλά και το ζουμερό μπισκότο αφήνει τη γεύση του να κυριεύσει στον ουρανίσκο.

Εντυπωσιακά για κέρασμα και ιδανικά για να συνοδεύσουμε τον καφέ ή το γάλα.

Δύσκολα μένεις μόνο στο ένα!
 


 

ΑΤΟΜΑ:
15 ΤΕΜΑΧΙΑ

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:
15 ΛΕΠΤΑ

ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ:
12 - 15 ΛΕΠΤΑ

ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ:
2 - 4 ΩΡΕΣ

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:
30 ΛΕΠΤΑ
 

ΥΛΙΚΑ

  • 45 γρ βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 100 γρ καστανή ζάχαρη
  • 1 αυγό, σε θερμοκρασία δωματίου
  • ½ κγ εκχύλισμα βανίλιας ή 1 βανιλίνη
  • 80 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κγ μπέικιν πάουντερ
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 25 γρ κακάο
  • 100 γρ κουβερτούρα λιωμένη, όχι ζεστή
  • 100 γρ κρυσταλλική ζάχαρη
  • 100 γρ άχνη ζάχαρη


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χτυπάω στο μίξερ το βούτυρο να αφρατέψει.
  2. Προσθέτω την καστανή ζάχαρη ανακατεύοντας.
  3. Ρίχνω το αυγό και το εκχύλισμα βανίλιας συνεχίζοντας το χτύπημα.
  4. Σε ένα μπολ αναμιγνύω το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και το κακάο.
  5. Ρίχνω στο μίξερ την λιωμένη σοκολάτα και συνεχίζω προσθέτοντας τα άλευρα.
  6. Σκεπάζω το μείγμα με μεμβράνη και το βάζω στο ψυγείο από 2 – 4 ώρες.
  7. Καλύπτω το ταψί με λαδόκολλα και βάζω σε ένα πιάτο ή μπολ την ζάχαρη και σε ένα άλλο την άχνη.
  8. Βγάζω το μείγμα από το ψυγείο, και με ένα κουτάλι της σούπας παίρνω μια κουταλιά. Την πλάθω στρογγυλή με τα χέρια μου και έπειτα την κυλάω πρώτα στην κρυσταλλική ζάχαρη και έπειτα στην άχνη, να καλυφθεί τελείως.
  9. Όμοια συνεχίζω με όλο το μείγμα και τα τοποθετώ στο ταψί αφήνοντας κενό μεταξύ τους γιατί απλώνουν.
  10. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180*C για 12-15 λεπτά. Κλείνω το φούρνο, ανοίγω την πόρτα και τα αφήνω για 15 λεπτά να σταθούν μέσα στο φούρνο. Έπειτα τα βγάζω και τα αφήνω να κρυώσουν.
  11. Φυλάσσονται σε κλειστό δοχείο.
     

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΑ!


Αρνάκι με γιαούρτι στη γάστρα

 

Το απόλυτο χειμωνιάτικο φαγητό, Κρητικό αρνάκι με γιαούρτι στη γάστρα που κάνει ακόμα και τους πιο δύσπιστους να τους τρέχουν τα σάλια. Το βελούδινο γιαούρτι με τη ζουμερή ντομάτα και το λιωμένο τυράκι σκεπάζουν το μαλακό κρέας κι όλα αυτά αχνιστά σερβίρονται με φρέσκο ψωμάκι στο τραπέζι.

Εύκολο αλλά πεντανόστιμο αυτό το αρνί θα το ζηλέψουν πολλοί!

Αποθήκευσε το κι αν αντέξεις να μην το φτιάξεις μέχρι τις γιορτές, τότε τα Χριστούγεννα, απόλαυσε το μαζί με τους αγαπημένους σου.
 


FB-Αρνί-με-γιαούρτι-στη-γάστραIMG_3519_2.jpg

 

ΑΤΟΜΑ:
6 ΜΕΡΙΔΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:
1 ΩΡΑ & 30 ΛΕΠΤΑ

ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ:
50 ΛΕΠΤΑ

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:
2 ΩΡΕΣ & 20 ΛΕΠΤΑ
 

ΥΛΙΚΑ

  • 1 ½ κιλό αρνί μπούτι
  • 3 σκελίδες σκόρδο, κομμένες στα τέσσερα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • θυμάρι
  • 3 ΚΣ ελαιόλαδο
  • 2 αυγά
  • χυμό 1 λεμονιού
  • 500 γρ πλήρες στραγγιστό γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ
  • 70 γρ γραβιέρα ΔΩΔΩΝΗ, τριμμένη
  • 1 ντομάτα, σε ροδέλες


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Πλένω το κρέας και το σκουπίζω με χαρτί κουζίνας.
  2. Το τοποθετώ πάνω σε σχάρα με το ταψί από κάτω και ανοίγω οπές σε διάφορα σημεία με το μαχαίρι. Βάζω στις τρύπες τα κομμένα σκόρδα.
  3. Πασπαλίζω με αλάτι (αρκετό), πιπέρι, θυμάρι και ραντίζω με ελαιόλαδο.
  4. Είτε με ένα πινέλο είτε με τα χέρια αλείφω καλά τα υλικά.
  5. Όμοια επαναλαμβάνω κι από την άλλη πλευρά.
  6. Ρίχνω στο ταψί ένα ποτήρι νερό και το βάζω στο φούρνο στις αντιστάσεις, στους 200*C για 1 ώρα και 15 λεπτά.
  7. Βγάζω από το φούρνο και το αφήνω να κρυώσει.
  8. Αφαιρώ όλα τα κόκκαλα, κόβω το αρνί σε μέτρια-μικρά κομμάτια και το βάζω στη γάστρα.
  9. Σε ένα μπολ χτυπάω τα αυγά να αφρατέψουν.
  10. Προσθέτω το χυμό ενός λεμονιού, το στραγγιστό γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ και ανακατεύω καλά.
  11. Ρίχνω το μείγμα πάνω από το κρέας στη γάστρα, πασπαλίζω με τριμμένη γραβιέρα ΔΩΔΩΝΗ και γαρνίρω με ροδέλες ντομάτας.
  12. Κλείνω τη γάστρα και ψήνω για 30 λεπτά ακόμα, στον φούρνο στις αντιστάσεις, στους 200*C.
  13. Βγάζω από το φούρνο και σερβίρω παρέα με φρέσκο ψωμί.
     

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ!

* Η συνταγή είναι σε συνεργασία με τη ΔΩΔΩΝΗ


Μπαστουνάκια πορτοκαλιού με σοκολάτα

 

Σήμερα έχω ένα γλυκάκι με μόνο 3 υλικά, αγαπημένο και κλασικό. Μπαστουνάκια πορτοκαλιού βουτηγμένα στη σοκολάτα. Απλά και πλήρη γιατί τα νόστιμα δεν χρειάζεται να είναι και απαιτητικά.

Χρόνια τώρα αυτός ο γλυκός πειρασμός, μας γλυκαίνει και δεν μας αφήνει να δοκιμάσουμε μόνο ένα.

Εύκολα και με λίγα υλικά φτιάχνουμε αυτά τα φανταστικά στικς που μπορούν να γίνουν ένα απολαυστικό δώρο προσφέροντας τα σε ένα όμορφο κουτί.