Μπρουσκέτες με scrambled eggs και καπνιστό φιλέτο

 

Scrumbled egg aka σπασμένο σφουγγάτο σε μπρουσκέτα με καπνιστό φιλέτο κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ,  το brunch του ΣΚ έτοιμο σε 10 λεπτά, που θα σε κρατήσει μέχρι αργά, για να κάνεις τις βουτιές σου.

Έχεις παρέα; Δεν υπάρχει καθυστέρηση, στο ίδιο τηγάνι φτιάχνεις όλες τις μερίδες και απολαμβάνετε παρέα με τον καφέ σας ένα χορταστικό, γευστικό πρωινό.

Θα δαγκώσεις την τραγανή μπρουσκέτα μαζί με τα αφράτα scrambled eggs και το φυσικά καπνισμένο σε ξυλόφουρνο καπνιστό φιλέτο κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ από φρέσκο κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής, με το σχοινόπρασο και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι να γεμίζουν τον ουρανίσκο σου.

Τρέχει και  *ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ* στο Instagram, ακολούθησε @kotopoula_pindos κάνε tag τα @kotopoula_pindos κάνε ένα πιάτο με αλλαντικά ΠΙΝΔΟΣ, τη δική σου νόστιμη επιλογή της ημέρας με τα hashtags #nostimiepilogi και #pindos και ένας τυχερός κάθε εβδομάδα θα κερδίζει από ένα πλατώ αλλαντικών με προϊόντα αλλαντικών ΠΙΝΔΟΣ.

 


 

ΑΤΟΜΑ:
4 ΜΕΡΙΔΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:
5 ΛΕΠΤΑ

ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ:
5 ΛΕΠΤΑ

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:
10 ΛΕΠΤΑ
 

ΥΛΙΚΑ

  • 4 φέτες προζυμένιο ψωμί
  • λίγο ελαιόλαδο
  • 4 αυγά
  • 1 κγ γάλα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 4 φέτες καπνιστό φιλέτο κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ
  • σχοινόπρασο, για γαρνίρισμα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάζω το τηγάνι σε μέτρια φωτιά με λίγο ελαιόλαδο να ζεσταθεί.
  2. Προσθέτω τις φέτες του ψωμιού ανά δύο να φρυγανιστούν ελαφρά για μισό λεπτό από κάθε πλευρά και τις βγάζω στο πιάτο.
  3. Σπάω τα αυγά στο τηγάνι, τα ανακατεύω αμέσως με μια ίσια σπάτουλα να σπάσουν και να  διαχωριστούν, προσθέτω λίγο γάλα, αλάτι, πιπέρι και συνεχίζω το ανακάτεμα μέχρι να ψηθούν τα αυγά.
  4. Μοιράζω τα scrambled eggs πάνω στις μπρουσκέτες, τυλίγω από μια φέτα καπνιστό φιλέτο κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ σε κάθε μερίδα από πάνω και γαρνίρω με σχοινόπρασο και έξτρα φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
     

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΙΣ!

* Η συνταγή είναι σε συνεργασία με τη ΠΙΝΔΟΣ